Indhold:

Nr. Lyngby Borgerforenings hjemmeside politik.

Nr. Lyngby borgerforenings hjemmeside har til formål, at varetage foreningens interesser og arrangementer, områdets historie og udvikling og vi lægger gerne billeder ind som dokumentation.

Da vi for første gang i foreningens historie, har fået en hjemmeside redaktør, som ikke er medlem af bestyrelsen, har vi i bestyrelsen ønsket, at udforme en politik for hjemmesiden.

Vi er bevidste om at mange turister, det offentlige, medlemmer af foreningen m.m. bruger vores hjemmeside. Derfor er vi bevidste om, at alle interesser skal varetages. Det er tænkt sådan, at vores hjemmeside politik kan udbygges, i takt med at nye problemstillinger opstår. Det er deslige tænkt sådan, at det ikke er hjemmeside redaktøren, der tager stilling til, om noget er relevant og noget eventuelt ikke er relevant for siden.

Vi har valgt at oprette en ny side som hedder ” Andre spændende arrangementer og aktiviteter, som ikke kræver medlemskab af foreningen”. Dette er tiltænkt de arrangementer som ikke er i foreningens/festudvalgets regi. Eksempler på disse kunne være: spis -sammen, cykelture, tur til Nordkraft, Besøg Kajholm skov m.m.

Her kan man lægge indbydelser til kommende arrangementer ind, men vi ønsker ikke at bruge siden til f.eks ”køb, salg, bytte” m.m.

Billeder fra disse arrangementer bør begrænses, da vi ikke har ubegrænset plads.